Alternativ kosmetolog Nina Riisgaard
Alternativ kosmetolog Nina Riisgaard
Alternativ kosmetolog Nina Riisgaard

20% BLACK WEEK TILBUD

BENYT KODEN BLACK20 VED KASSEN OG FÅ 20% PÅ DIT KØB. GÆLDER ALLE PRODUKTER I WEBSHOPPEN, IKKE BEHANDLINGER OG GAVEKORT.

 

Alternativ & Cidesco Kosmetolog 

Jeg er uddannet Kosmetolog v/Den Alternative Kosmetologskole i Næstved. Skolen er den eneste af sin slags i Norden og skolens primære mål er, at uddanne Kosmetologer med en høj faglig viden og en holistisk tilgang til hudpleje. Skolen er desuden en Cidesco certificeret skole, hvilket er kundens garanti for, at den følger internationale standarder for uddannelsen som Kosmetolog.

Jeg underviser Kosmetologer på Fyn og Jylland i Du-Lac Metoden, Elektrokosmetik og Release Peeling Mask behandling.

 

Jeg har en lille hyggelig klinik i Sorring, nær Silkeborg, hvor Stina og jeg  behandler vores kunder.

Nina Riisgaard

Holistisk skønhedspleje

Huden er kroppens største organ, Ubalancer af enhver art, som stress, forhøjet blodtryk, ensidig og ulødig kost, brug af plejeprodukter der indeholder parfume og alkohol samt brug af medicin o.m.a. giver sig til kende på/i huden.

 

En Alternativ Kosmetolog er uddannet til at aflæse huden, herunder hvordan ens livsstil generelt er, og om den plejer og beskyttelse huden tilbydes er ideel/optimal. Herved er den Holistiske hudpleje og den vejledning du får hos din Alternative Kosmetolog en varig løsning på de ubalancer huden dækker over og som ses, som symptomer i form af tidligt ældet hud, fedtet og uren/akne hud, pigmenteringer, mørke rander omkring øjnene m.fl.

Som Alternativ Kosmetolog vil du som ny kunde hos mig, gennemgå en grundig hudanalyse forud for rådgivning om behandling og plejeprogram.

 

Ved samme lejlighed kan jeg give dig vejledning i, hvordan du bedst plejer og beskytter din hud, samt rådgivning om, hvordan du kan forbedre og styrke både din huds balance, din sundhed generelt, dit velvære og din udstråling ved hjælp af vitaminer, mineraler, kost og livsstil.

 

Hvis du ønsker denne særlig analyse af din hud, skal der gøres opmærksom på det, da der vil være et tillæg på 30 minutter.

 
 

Kun naturlige og økologiske produkter

I klinikken anvendes kun milde, naturlige og økologiske produkter, der er skånsomme for dig og for Verden omkring dig. Jeg bruger bla. Susanne Melchiorsen og Aniel Care, som er et af Verdens reneste hudplejebrand og er Dansk producereret.

 

Jeg behandler også i AnneMarie Bōrlind som også er en ren økologisk serie der er certificeret af EcoControl og CSE. Serie kommer fra Tyskland. 

 

Jeg behandler kun med produkter der IKKE indeholder: 

Kemikalier, Parabener, Farvestoffer, Mineralsk olie, Parfume, Alkohol, Syre eller andre skadelige stoffer.

 
Ansigtsbehandlinge
Ansigtsbehandlinge
Ansigtsbehandlinge
Pedicur
Pedicur
Pedicur

ANSIGTSBEHANDLINGER

PEDICURE

Manicur
Manicur
Manicur
Rygbehandlinge
Rygbehandlinge
Rygbehandlinge
Bryn og Vipp
Bryn og Vipp
Bryn og Vipp

RYG BEHANDLINGER

MANICURE

HÅRFJERNING

BRYN OG VIPPER

Epilerin
Epilerin
Epilerin

EPILERING

Elektrokosmeti
Elektrokosmeti
Elektrokosmeti

RELEASE

Schramme
Schramme
Schramme

RENEW MED DU-LAC

SCHRAMMEK GREENPEEL

Elektrokosmeti
Elektrokosmeti
Elektrokosmeti
Schramme
Schramme
Schramme

MASSAGE

PANDHY´S BODYSUGARING

 

Jeg har gået hos Nina gennem det seneste år til både ansigtsbehandlinger, rådgivning i forhold til hudpleje og elektrokosmetik. Jeg er mere end tilfreds med den hjælp jeg får, og flere af mine venner udtrykker spontant at de kan se en forskel i min hud – og udstrålingen fra ansigtet.

 

Jeg valgte Nina, fordi en ven anbefalede hende og fortalte at hun er en af de dygtigste i Danmark til elektrokosmetik. Det havde stor betydning for mig at vide jeg var i de bedste hænder, når der skulle ‘brændes’ i huden i ansigtet, så der ikke kom ar.

 

Jeg er fantastisk glad for de ting Nina har kunnet hjælpe mig med, en større leverplet i panden, små vorter helt tæt på øjnene, karsprængninger og ‘gammelmandsvorter’ forskellige steder på kroppen også. Jeg har følt mig totalt tryg undervejs og resultatet er blevet mere end godt. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger!!

 

Kirsten Lysgaard, 56 år

 

Kontakt

Jeg har en lille hyggelig klinik i Sorring, nær Silkeborg, hvor jeg behandler mine kunder.

Nina Riisgaard

Kosmetolog

 

Hovedgaden 24, 8641 Sorring

riisgaardnina@gmail.com

Tlf. 29 27 37 67     

  • Facebook - Black Circle

Send en besked

Bestil tid på

Tlf. 29 27 37 67

Giv et

GAVEKORT

til en som du holder af!

Bestil her