top of page
Gæstebehandling Tid til at prøve nye veje? Så er Cell wellbeing måske noget for dig.

Gæstebehandler Karina O. Breuning fra klinikken Naturligvis, har stor erfaring i og gode resultater med at foretage håranalyser via Cell wellbeing. Karina kommer i klinikken ca. 8 -10 gange om året.

 

Ved en Cell wellbeing håranalyse, kan du blive klogere på, hvor du skal sætte ind bl.a. for at få flottere hud og større velvære. Filosofien bag Cell wellbeing er bl.a., at der findes bagvedliggende årsager til problemer med huden, overvægt, fordøjelse, hormonelle udfordringer, stress, m.m. 

Disse årsager er ofte ubalancer i niveauet af livsvigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer i din krop, og det er netop dette en Cell wellbeing håranalyse, kan give dig et tydeligt og brugbart resultat på. Resultat vil blive gennemgået sammen med dig, ligesom du vil få tilsendt en dybdegående rapport, med forslag og anbefalinger, der er lige til at gå til.

 

Karina O. Breuning fortæller: "Det er fantastisk at følge resultaterne. Jeg ser virkelig mange få succes efter mange års problemer med huden, når først der bliver rettet op på ubalancerne i kroppen".  Kunderne fortæller, at de får mere energi, overskud og livsglæde.

 

Vil du vide mere om Cell Wellbeing så se her www.hårtesten.dk eller kontakt Karina O. Breuning på telefon: 20641545

bottom of page