top of page

Luksusmanicure
 

60 min. kr 495,-

 

Luksus manicure behandling,  starter med et varmt blødgørende håndbad tilsat blødgørende olier. De plantebaserede olier vil gennemfugte din hud og gøre den silkeblød.

 

Herefter eksfolieres hænder med en peeling baseret på Saltkrystaller, som er ekstremt rige på naturlige mineraler og er efterfølgende tilført plantebaserede, blødgørende aromatiske olier. Mineralkrystallerne vil efterlade tør og mat hud smidig, opstrammet og silkeblød. Øger blod- og lymfecirkulationen, og letter kroppens naturlige afgiftningsprocesser. Neglene er nu fysisk klar til bearbejdning, disse files samt formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

 

Derefter masseres negleolie blidt i neglepladen. Denne er designet til at gennemtrænge samt beskytte hud omkring neglen og selve neglepladen. Neglen er efterfølgende stærkere og mere fleksibel.

 

Manicure behandlingen afsluttes med en afspændende hånd/underarms massage, denne udføres med en lækker håndcreme, som får tør hud til at forsvinde. Planteolierne vil binde fugten i huden og efterlade den blødgjort og gennemplejet. Behandlingen afsluttes med en duft af fersken paraffinbad, som er en dybdegående og ekstra plejende behandling som er vejen til blød og smidig hud.

 

  • Håndbad

  • Negelbåndspleje

  • Formning og polering af negle

  • Peeling af hænder og underarme

  • Massage af hænder og underarme

 

Behandlingen afsluttes med hånd-paraffinbad.

Flotte negle signalerer selvtillid og overskud

Vores hænder er konstant udsatte og ældes hurtigere end resten af kroppen. Derfor skal du pleje og passe dem for at undgå at de bliver tørre og sarte.

 

Det siges at en kvindes rigtige alder afsløres kun af hendes hænder!

 

 

bottom of page