top of page
Rygmassage

30 min. 395 kr

 

Massage kan afhjælpe muskelspændinger, hovedpine, rygproblemer, stress, sportsskader, arbejdsskader som fx musearm, nedslidning, træthed og meget andet. Du får en dejlig peeling af ryggen, med varme kompresser inden der på begyndes rygmassage.

Velværemassage

45 min. 495 kr.

Velværemassage er en skøn afslappende massage, der med blide strøg afslapper og afstresser kroppen. Du kommer helt ned i gear med denne behagelig massage og får kroppen til at slappe af og giver en øget blodgennemstrømning, hvilket giver bedre iltning af musklerne og hurtigere bortskaffelse af affaldsstoffer. Massagen er med til, at smidiggøre musklerne og fjerne de eventuelle muskelspændinger og ikke mindst modvirker stress. Dem der vælger, at ofre det lille ekstra pusterum på sig selv, som velvære massage er, vil i det lange løb opnå en højere livskvalitet.

Sportsmassage

60 min. 545 kr.

Sportsmassagen er med til at optimere din træning, samt virke til hurtigere restitution.

Den kan være med til at forebygge skader ligesom den løsner muskelspændinger og øger blodcirkulationen.

Samtidig virker den afstressende for en krop, der er vant til at præstere. sportsmassage er for Atleter og de aktive. Den er med til at øge din Psykiske/fysiske velvære.

Graviditetsmassage

30 min. 395 kr.

Afslappende massage i aromatisk olie, med særlig fokus lindring og drænering.

Når du er gravid,  kan kroppen nemt blive udfordret. En dejlig graviditetsmassage, hvor du ligger og slapper af, imens din krop bliver plejet, gør underværker.

Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer.

 Det, der gavner dig, gavner dit barn.

Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for os, at du føler, du er i trygge rammer.

Fysiurgisk massage

60 min. 545 kr.

 

Massagen har fokus på at organismen og bevægeapparatet (muskler, sener, led og bindevæv) fungerer og bevæger sig tilstrækkeligt og optimalt. Musklerne skal have tilstrækkeligt lav spændstighed, senerne skal ikke være fortykkede og bindevævet skal være smidigt. Hvis dette opnås vil kroppens led fungere effektivt. Fysiurgisk massage kan afhjælpe akutte skader og overbelastningsskader. Fysiurgisk massage kan ligeledes løsne områder i kroppen som uhensigtsmæssigt har kompenseret, efter skader, dårlige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde, idrætsskader, stress m.m. Fysiurgisk massage har en afslappende effekt på henholdsvis krop og sind. positivitet og styrke af det mentale overskud.

bottom of page