top of page

60 min. kr 545,-

 

Behandlingen starter med et varmt blødgørende spa fodbad tilsat økologiske blomster ekstrakter, som forbereder fødderne til pedicure behandlingen. En blanding af de fineste olier, roseblade samt timian og lavendel som har en dybderensende effekt og giver en følelse af velvære. Herefter eksfolieres fødderne med en særlig peeling som er efterfølgende tilført plantebaserede, blødgørende aromatiske olier. Mineralkrystallerne vil efterlade tør og mat hud smidig, opstrammet og silkeblød. Øger blod- og lymfecirkulationen, og letter kroppens naturlige afgiftningsprocesser. Så fjernes hård hud med en fodfil. Neglene er klar til bearbejdning, disse files samt formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

 

Derefter masseres den fineste negleolie blidt i neglepladen, olien beskytter og gør neglen efterfølgende stærkere og mere fleksibel.

Pedicure behandlingen afsluttes med en afspændende fod/lægmassage i vores lækker fodcreme, hvor planteolien vil binde fugten i huden og efterlade den blødgjort og gennemplejet.

 

  • Fodbad med aromatisk olie og badesalt

  • Peeling af fødder og underben

  • Fjernelse af hård hud

  • Formning og polering af negle

  • Neglebåndspleje

  • Afspændende massage af fødder og underben i nærende creme og olie

 

Luksuspedicure

 

Giv dine fødder en fortjent luksus behandling

Ofte har vi trætte og alt for belastede fødder. Velplejede fødder føles som afspænding for kroppen.

 

Fødderne er den mest aktive del af vores krop og derfor skal du gøre det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke. 

 

 

bottom of page