top of page

Fjernelse af udvidede kapillærer, hudgevækster mm.

 

15 minutter kr. 595.-

I forbindelse med ansigtsbehandling (op til 3 fjernelser) kr. 495,-

Hjemmepleje ampul kr. 175,-

Renew med Du-Lac

 

Om Renew med Du-Lac

 

Huden udsættes gennem livet for stor belastning, f.eks. solskoldninger i barndommen, hormonelle forandringer i teenageårene, overdrevet brug af hudplejeprodukter, der lover yngre hud, overdrevet soldyrkelse. Alt dette samt vejrets skift mellem sol og kraftig kulde, som vi kender det i Danmark, udfordrer konstant hudens immunforsvar.

 

Kroppens blodkarsystem er en vigtig del af dette immunforsvar. De fine kar – også kaldet kapillærerne - tjener til regulering/opretholdelse af kropstemperaturen og sikrer dermed optimale vilkår for de vitale organer. Ansigtshuden er ingen undtagelse. Er den ubeskyttet over for vind og vejr og måske yderligere udsat for en eller flere af ovennævnte faktorer, der belaster og irriterer den sarte og fine hud, vil længere tids belastning påvirke blodkarrenes elasticitet. Blodkarrenes evne til at åbne og trække sig sammen forringes i en grad, der giver en konstant rødmen. Varer dette ved, vil karret med tiden slagge til og gennemstrømning af friskt iltet blod nedsættes. Kar der er røde, er kar med gennemløb af iltet blod. Her kan Renew med Du-Lac give et flot resultat.

 

Antallet af behandlinger, der er behov for, er helt individuelt.

Hvor flot din hud er, afhænger af hvor stærkt et karsystem du har.

 

Sådan udføres behandlingen

 

Nålen holdes i en vinkel på ca. 40 grader, strømmen aktiveres ved tryk på nåleholderens knap og den 125 grader varme nål lægges ganske kort på kapillæret. Varmen fra nålen får kapillæret til at tømmes, idet huden naturligt trækker sig sammen, når den udsættes for så høje temperaturer. Blodet presses derefter retur til de bagvedliggende større kar. Efter behandling ses fine små skorper efter nålens kontrollerede brænding på kapillærerne.

 

De første 48 timer efter behandlingen skal man afholde sig fra voldsom fysisk udfoldelse og fra sol, kulde, sauna og klorvand. Desuden skal man afholde sig fra at anvende produkter indeholdende parfume, alkohol, syre, mineralsk olie, hormonforstyrrende stoffer samt fugtighedscreme.

 

Peeling af huden kan genoptages, når de fine sårskorper er faldet af. Jo længere skorpen sidder, des smukkere resultat. Berigelse af din hud med virksomme og naturlige

 

Hudplejeprodukter, samt styrkelse af karrene gennem kosttilskud vil være vigtigt. Det fortæller jeg dig nærmere om inden behandlingen.

bottom of page